søndag 12. juni 2011

I siste liten... ;)

Vi var i bryllup på Karmøy for 2 uker siden. Kjempekoselig! :) Traff masse familie som jeg normalt ikke ser så veldig ofte, siden det er over 40 mil som skiller mellom oss til daglig. Jeg var innom en bruktbutikk (noen uker før, altså) og på vei ut døra så jeg en kjole som jeg tenkte at var fin. Så treiv jeg den med meg og reiste hjem. Tenkte at stoffet kunne sikkert brukes til noe kjekt! Men så prøvde jeg den, og den var nokså akkurat passe!! :) Enda bedre! :) Men så skal en vel egentlig ikke ha svart kjole i bryllup, men jeg synes den var så pyntet, at med litt farge inntil måtte den den vel gå likevel, for begravelseskjole var det iallefall ikke! Så ideen om å lage et fargerikt sjal slo meg ganske kjapt. Var innom nettsidene til Stoff og Stil og leita gjennom ulike stoffer de viste der, og kom over et blondestoff jeg blei begeistra for! Så da vi ei uke før bryllupet skulle på langtur, så kjørte vi innom i Drammen så jeg fikk handlet litt. Partysateng i fargen syrin, svart blondestoff med rosemønster og små hvite strassteiner. Og vips...... ;)

Eller... Helt vips var det vel ikke... ;) Men da jeg kom hjem ble jeg litt overraska - blondestoffet jeg hadde kjøpt var jo akkurat likt det som var i kjolen, bare rosene var litt større! :) Så det passet jo greit! Så den dagen vi reiste, satt jeg noen timer og sydde det som kunne syes med maskin, og i bilen - ca7 timer lang kjøretur så satt jeg å sydde en del sømmer for hånd, helt til det ble for mørkt ute... Men rakk akkurat å gjøre det ferdig rett før vi skulle kle oss til bryllupet.. ;)
Rosa sydde jeg sammen på vei til kirka, men hadde glemt å ta med saks, så jeg fikk ikke festet sølvbåndet på før etter vielsen. Så dermed hadde jeg blomsten på kjolen, med synåla i under vielsen.. Var innom der vi bodde på vei til selskapet, så fikk klippet over sølvbåndet, så dermed sydde jeg resten sammen før selskapet... Så resultatet ble sånn;


Så nå tuller jeg med at jeg skulle funnet ei oppskrift på hvordan en syr slips, så mannen min kunne fått matchende slips neste gang sjalet skal i bruk... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar