onsdag 24. august 2011

Ferdig med alle bestemorsrutene...

For ei god uke siden var jeg ferdig med alle bestemorsrutene til teppet jeg skal lage til en gammel gyngestol som mannen min reddet fra en konteiner med søppel for snart 2 år siden.... Så da var det bare resten igjen - få sydd dem sammen og hekle en kant rundt.. Og selvfølgelig pusse opp gyngestolen litt....Ei god venninne ble utsatt for ei alvorlig ulykke sist uke, og døde på mandag. Hadde bare behov for å skrive ned to bibelvers, mest som trøst for min egen del, men vet at mange av dere som er innom sida mi også er berørt av denne hendelsen, og kanskje noen av dere også kan få litt trøst her... Jeg kom "tilfeldigvis" over dette da jeg bladde litt på måfa. "For meg er livet Kristus, og døden en vinning." Fil.1,21. Da slo følgende tanker ned i hodet mitt; Kjersti er heldig! Hun har vunnet! Hun er hjemme hos Jesus!  Også siste del av Matt.28,20. "Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende!" Det er en god trøst at Han vil være med alle dager, når en tenker på Kjerstis mann og fire små barn som sitter igjen aleine, med et stort savn og en totalt omveltet hverdag!


2 kommentarer:

  1. -og så gjenstår det å feste tråder :)

    Ser riktignok ut som du kan sy dem inn med monteringa, men dahar du enda en ting å skryte av at du har gjrt når vi får se "ferdig-bilde" :)

    SvarSlett
  2. Hehe.. Kan sy inn ein del i monteringen, men longt frå alle!! Men feste trådane på ein å ein lapp før eg montere dei samen.. Men går kje så fort med den monteringå.... Allerede øve ei veka siden sist eg tok i det der... :S

    SvarSlett