torsdag 19. januar 2012

Dåpskjole til Baby Born-dukka

For noen år siden sydde jeg litt klær til Baby Born - dukka til minstesøstra mi, som er 17 år yngre enn meg... Og siden jeg hadde ei nokså lita datter på det tidspunktet, sydde jeg noen plagg til henne også, selv om ikke hun hadde dukke ennå.. Så har jeg fått så lyst til å ta fram symaskinen igjen og sy litt, men foreløpig er det bare med tankene... Må tenke litt før jeg får gjort det.... ;) Men jeg fant fram dåpskjolen, som jeg sydde i to eksemplar (til søstra og dattera mi...) og fotograferte litt. Livet i kjolen er foret, men ellers er stoffet enkelt. Litt blonder og silkebånd gjør mye..! :)


Her er kjolen bakfra, men syns ikke så godt, siden lua ligger oppå..

3 kommentarer:

 1. Sååååå nydeleg!! Du sydde vel dåpskjole til eigne ungar òg? Hadde eg gjort om eg var så dyktig! Svigermor sydde ein dåpskjole då ho fekk sitt første barn. Etter det har mange born i slekta brukt den og kvar gong har ein sydd på namnet til barnet. Veldig kult! :)

  SvarSlett
 2. Artig å finne fram ting en har laga tidligere. Kan tenke meg at dukkemamma'n koser seg og steller til dåp rett som det er :)

  Heidi

  SvarSlett
 3. Når en finner fram litt gammelt, så blir det jo litt oftere ett nytt innlegg innpå her, Heidi... ;)

  Tanken har slått meg, Kaisa Ruth! Men vi har vært så heldige at det er dåpskjoler i begge familiene, så vi har valgt å bruke de istedenfor å sy en ny... Har ei bok med mønster til dukkeklær til Baby Born-dukker, så har sydd litt etter mønster derfra. Så det ser rett og slett mer avansert ut enn det er... :) Håper på litt mer dukkeklærproduksjon framover, men vi får ser hvordan det går.. ;) Koselig du la igjen en kommentar, Kaisa Ruth! :)

  SvarSlett