tirsdag 10. januar 2012

Julekakene...

Dette bilde burde vel i og for seg kommet innpå bloggen min for et par uker siden, men... Det kommer nå, i allefall! :) Pga kynnere som jeg har skrevet innpå her før, fikk jeg ikke vasket så mye til jul denne gangen, men baking er mer stillestående, så.... :) Ny rekord for min del - det ble 20 slag med kaker og julegodter + Nordlandslefse, men den har jeg visst ikke bilde av..



Her er smultringer (bør vel alle kjenne igjen! :) Går med klokken...) risboller, krumkaker, oreokuler, vepsebol, sarah bernadkaker, pikekyss/marengstopper, margpostei/krossmakroner, peanøttkaker, kakemenn, pepperkaker, brue pinner, sandkaker, sirupsnipper, potetmelstopper og nøttekaker/nøttetopper. I midten ligger peppermyntekuler (de med kokos på), kransekake, grov hjemmelaget marsipan m/ sjokoladetrekk (små sjokoladekulene som såvidt synes) og valnøttkonfekt (med sølvpapir på).

Ja, så her har vi fremdeles nesten fulle kakebokser... :) Minker heldigvis på ett par av slagene, men her kan det sikkert serveres julekaker til påske... ;)



1 kommentar:

  1. Ja, ja, en baker og står på noe vanvittig før jul, men nåd dagene kommer har man knapt tid til å åpne kakeboksene :)

    SvarSlett